Купи Geftinat| Цена Geftinat продукт





ОПИСАНИЕ

Таблетка Geftinat има активен компонент, наречен Gefitinib, използван за рак на белия дроб като недребноклетъчен рак на белия дроб. Гефитиниб е инхибитор на EGFR, действа чрез намеса в сигналната трансдукция на рецептора на епидермалния растежен фактор в туморните клетки.

Гефитиниб е активен само при рак с мутирал и хипер Geftinat таблетки активен EGFR. Гефитиниб се класифицира като основен дискриминиращ инхибитор на рецепторите на тирозин киназа на епидермалния растежен фактор.

GEFTINAT CLASSIFIES AS

Geftinat , съдържащ Gefitinib, попада в клас; Инхибитор на тирозин киназа EGFR инхибитор Антинеопластична Geftinat активност

ИЗПОЛЗВА ТАБЛЕТКИ GEFTINAT

Таблетките Geftinat се използват при недребноклетъчен рак на белия дроб като терапия на първа линия, при която ncancer клетки имат EGFR като екзон 19 или екзон Geftinat 21 заместващи мутации.
ОГРАНИЧЕНИЯ НА GEFTINAT ТАБЛЕТКИ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ

Безопасността и ефективността на Gefitinib при метастатичен NSCLC, чиято ракова клетка има промяна в EGFR, различна от 19 делеции и Geftinat заместващи мутации при екзон 21, не е установена.

РАБОТИ ТАБЛЕТКИ GEFTINAT AS

Туморните клетки потвърждават рецепторите на епидермалния Geftinat растежен фактор на тяхната клетъчна повърхност, присъстващи в двете активни и инфектирани с рак клетки. Тези рецептори са усложнени в развитието на клетъчния растеж и производството. Някои рецептори на епидермалния растежен Geftinat таблетки фактор имат вълнуващи мутации (промени) в Geftinat недребноклетъчни ракови клетки на белия дроб, които предполагат, че насърчават растежа на раковите клетки, ограничават апоптозата, която може да повиши ангиогенните фактори и да развият метастази. Geftinat обгражда Geftinat причинява хаотично забрана на тирозин киназа и провокира аномалия на EGFR, блокира автофосфорилирането на тирозиновите остатъци, сходни с рецептора, чрез инхибиране на последващо сигнализиране и блокиране на EGFR зависима мултипликация.

ADME ПРОЦЕС

УСВОЯВАНЕ


Перорална бионаличност: 60% Geftinat Време на пикова плазмена концентрация: 3 до 7 часа

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Обем на разпределение: 1400L Свързан с човешки плазмен протеин: 90%

МЕТАБОЛИЗЪМ

Geftinat се метаболизира чрез чернодробно, използвайки CYP3A4 Метаболизъм се осъществява чрез подлагане на биотрансформация; Метаболизъм на N-пропоксиморфолино група Метокси заместител на хиназолин деметилиране Халогенирана фенилова група претърпява окислително дефлуориниране Активен метаболит на Geftinat таблетки : O desmethyl Gefitinib чрез CYP2D6

ОТСТРАНЯВАНЕ


Гефтина се метаболизира от черния дроб и се елиминира чрез изпражнения и урина. Период на полуживот: 48 часа Стационарна плазмена Geftinat концентрация време: 10 дни Елиминиране през; Коефициенти: 86%; урина: по-малко от 4%

УПРАВЛЕНИЕ НА ДОЗИРОВКАТА

Предложената доза Geftinat таблетки 250 мг, трябва да се прилага перорално като еднократна доза. Пропуснатата доза не трябва да се приема в рамките на 12 часа от следващата доза.

АДМИНИСТРАЦИЯ

Таблетките Geftinat се прилагат перорално, като се приемат със или без храна. Ако пациентите не могат да приемат таблетките през устата, трябва да разпръснат таблетки в 4 до 8 унции вода и да се разбъркват добре, след това течността да се изпие незабавно Geftinat таблетки или да се вземе през назогастралната тръба.

КОНТРОЛ НА ДОЗИРОВКА

Спрете терапията с Geftinat , ако пациентите имат някой от следните ефекти като: \ t Повишаване на нивата на ALT и AST; Тежки очни нарушения като кератит Високи кожни реакции Остра съпротива или влошаване на белодробни симптоми Geftinat таблетки като кашлица, треска, диспнея

GEFTINAT ТЕРАПИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЯВАЩ ЗАВИНАГИ; В СЛУЧАЙ НА

Перфорация на стомашно-чревния тракт Интерстициална белодробна болест Улцеративен кератит Тежко чернодробно увреждане Geftinat таблетки

СИЛНИ CYP3A4 ИНДУСТОРИ

При едновременно приложение със силни индуктори на CYP3A4, дозата се увеличава до 500 мг; продължете терапията с Geftinat с 250 мг след спиране на силни индуктори на CYP3A4
Geftinat таблетки



ПОСЛЕДВАЩИЯТ ЕФЕКТ НА ГЕФТИЦИПНИТЕ ТАБЛЕТКИ
Чернодробна Geftinat токсичност Стомашно-чревна перфорация Тежка диария Булозна и екстолираща кожни заболявания Очни нарушения Интерстициална белодробна болест

ОБЩИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Умора на диария при главоболие Респираторна Geftinat таблетки недостатъчност се дължи на пневмония и белодробна емболия Възпаление на лигавицата, язва на езика, дразнене на очите, клепач Сърбеж, оток Височина на АСТ, ALT Geftinat Протеинурия Хеморагичен цистит Стоматит Загуба на апетит Конюнктивит Блефарит Сухо око

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

ИНТЕРСТИЦИОННА БОЛЕСТ НА БЪЛГАРИЯТА


Лечението с Geftinat се прекратява и незабавно Geftinat се изследва за ILD при всички пациенти с остри респираторни проблеми.

ТОКСИЧНОСТ НА ЖИВОТНИТЕ

Пациент, който получава терапия с Geftinat , случайно повишава нивата на AST & ALT и повишава нивата на билирубин води до причиняване на хепатотоксичност и за да се спаси от това състояние, прекратява Geftinat таблетки терапията.

ПЪРВОНАЧАЛНА ПЕРФОРАЦИЯ

Преустановете лечението с Gefitinib постоянно.

ТВЪРДА ДЪРБА

Преустановете лечението с Gefitinib

Окуларни нарушения

По време на терапията с Geftinat могат да се появят очни нарушения като ерозия на роговицата, анормален растеж на миглите. За да се избегне този проблем, Geftinat таблетки преустановете терапията с Geftinat таблетки .

Разстройства на кожата

По време на терапията се образуват кожни нарушения като синдром на Stevens Johnson, епидермална некролиза и мултиформе Erythema. Лечението с Geftinat трябва да бъде преустановено или прекъснато.

Ембрионалната токсична токсичност

Гефитиниб причинява Geftinat таблетки увреждане на плода, като фетотоксичност и неонатална смърт. Не се препоръчва тази терапия при бременни жени и да се използват ефективни методи за контрацепция.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА ЛЕКАРСТВОТО


Таблетката Geftinat в комбинация със силни индуктори на CYP3A4 като фенитоин, рифампицин или трицикличен депресант може да доведе до намаляване на плазмената концентрация на Gefitinib поради повишаване на метаболизма. За да се избегне този проблем, докато едновременно с тези лекарства, дозата на Geftinat се увеличава до 500 мг, поддържа се от 250 мг за 7 дни след спиране на CYP3A4 индукторите. Прилагането на Geftinat таблетки със силни CYP3A4 инхибитори като итраконазол води до повишаване на плазмената концентрация на Gefitinib поради намаляване на метаболизма.

Geftinat , комбиниран със стомашен регулатор, причинява изчерпване на плазмената концентрация на Gefitinib. Стомашни регулатори като инхибитори на протонната помпа, антагонист на Н2 рецептори или антиациди. ТаблеткитеGeftinat таблетки се приемат 12 часа след последната доза или 12 часа по-рано за инхибитори на протонната помпа; Таблетките Geftinat , взети 6 часа след или по-рано, до дозата на антагониста или антацидите на Н2 рецептора. Geftinat с варфарин води до образуване на кръвоизлив, за да се избегне този проблем, пациентите често се наблюдават за протромбиново време.

БРЕМЕННОСТ & ЛАКТАЦИЯ

Бременност категория: D Geftinat произвежда вреда на плода, дори до смърт. Таблетките Geftinat таблетки не трябва да се препоръчват по време на бременност; понякога може да доведе до спонтанен аборт. Кърменето не трябва да се предлага в периода на кърмене.

ПЕДИАТРИЯ И ГЕРИАТРИЯ

Безопасността и ефективността на Geftinat не е оценена при педиатрични Geftinat таблетки пациенти и гериатрични пациенти на възраст над 65 години.

СЪХРАНЕНИЕ

Контейнерът за таблетки Geftinat трябва да се съхранява при стайна температура от 20 ° C до 25 ° C (68 ° F до 77 ° F). Контейнерът Geftinat таблетки трябва да се пази от светлина, топлина и влага.
Пропусната доза

Таблетката Geftinat е химиотерапия; използва се само под наблюдението на лекар-онколог. Ако пациентът не успее да приеме дозата на Gefitinib, трябва да се консултирате с определен медицински съветник и да приемете пропуснатата доза. В противен случай пропуснатата доза не трябва да се приема в рамките на 12 часа от следващата Geftinat таблетки доза. При това състояние пропуснете пропуснатата доза и следвайте обичайния график.

ПРЕЗ ДОЗИРАНЕ

Няма конкретна терапия, оценена за състояние на дозировката на Geftinat . Ако при пациенти на терапия се наблюдава прекомерна доза, трябва да се компенсира с подходяща поддържаща терапия и да се проучат признаците и Geftinat таблетки симптомите на токсичност, дължащи се на прекомерна доза.

СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ :


ТЕЛЕФОННЫЙ НОМЕР :
+91(994)047-29-02

ЭЛЕКТРОННОЕ ПИСЬМО :
millionpharma@abv.bg
ССЫЛКА НА САЙТ :https://todaypills.com/products/geftinat
КЛЮЧЕВОЕ СЛОВО:
Geftinat  ,    Geftinat таблетки 





Comments

Popular Posts